Fórumok

Kitesport :: Fórumok :: kitesport :: Paplan, ATB, vontatás
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Vontató kezdőknek.
Oldal:   <<      
Moderátorok: Goliat, moderator
Szerző Üzenet
kapos
v máj 20 2012, 02:24
offline

Regisztrált tag #2
Regisztrált: szo dec 22 2007, 07:58
Üzenetek: 1033
Sziasztok!

Koros Petit nyugodt szívvel javaslom én is. Jó ideig tesztelgettem HQ és Elliot cuccokat, akiknek anno javasoltam valamit, azt tapasztalat miatt mertem tenni.
Az idei kollekciót nem ismerem, de partnereink, a kiteforce.hu csapata is használ nem csak HQ-t, Elliotot. Szerintem Pétert nyugodtan elfogadhatjátok, mert nagyon jó!

Sok sikert!

Üdv, Kapos
Vissza az elejére
glbtech
v máj 20 2012, 04:02
offline
Regisztrált tag #116
Regisztrált: h márc 09 2009, 01:10
Üzenetek: 20

Voltam múlt héten többször is sárkányozni, és csütörtökön kimentem Dunakeszi reptérre. Felhívtam őket, érdekelt hogy mi a hozzáállásuk. Nos nagyon pozitív, mivel a repülős és sárkányos üzem nem nagyon fedi egymást, egyszerűen azért, mert erős szélben ritkán van repülős üzem, ezért lehet menni nyugodtan, de ami fontos, hogy mindig oda kell menni a reptérre a Malévos épületbe, vagy a hangár környékén meg kell keresni az illetékes repvezt, ő mondja meg hogy éppen lehet-e, és hol sárkányozni.
Csütörtökön mikor kimentünk úgy tűnt, hogy nem lesz semmi, nem volt szél, de aztán az előrejelzésnek ellentmondva beerősödött, a végére már a 2.5-ös is úgy húzott seggen, hogy majdnem kigyulladt a nadrágom. Boardoztam is egy jót, szokom a 7.5 Apexet, érdekes sárkány, stabil, és kezdőhöz illően elég lomha, a négyzsinóroshoz képest talán túlságosan is, cserébe szép stabilan vár a zeniten amíg én lent matekolok. Jól startol, könnyen lehet akár a szélablak közepén is landolni vele, és egyelőre nem okozott kellemetlen meglepetéseket. Kreuzolás nem megy egyelőre ( bírkózom a deszkával ), csak félszélben ide-oda, így elég sokat sétáltam visszafelé.  :-) De azt hiszem a boardról váltanom kell buggy-ra, a térdem lehet nem fogja bírni hosszabb távon, sajnos az nem szereti az erős terhelést, az egykerekűt is ezért kellett félretennem. Napnyugta után jöttünk el, mikor a birkák is már erősen megközlítették a letűzött sárkányainkat. Keszi piszok jó hely, a birkák szépen karban tartják, nagy és közel van. Első számú helyemmé léptetem elő.
Amúgy barátomnak aki jött pont egy 2.1-es Beach van, de amikor csak tudta a 2.5-ös Zeruko-t hajtotta, nagy a különbség, most is úgy gondolom hogy érdemes beruházni rá. Erőben is jelentős a különbség, a Beach-al egész nap tud játszani, a Zerukoval meg fél órákat, aztán pihi. Kiváncsi vagyok hogy a nagyobb Zeruko-k milyenek lehetnek, ha látok valahol használtan olcsón lehet bele is ugrok, a 2.5 alapján jó kis cuccok lehetnek. Vajon kivel gyártathatják ?
Vissza az elejére
ricsi
szo jún 02 2012, 12:03
offline
Regisztrált tag #140
Regisztrált: p júl 10 2009, 02:52
Üzenetek: 12
Holnap Dunaújváros- Kisapostagi reptéren páran igába fogjuk a szelet buggy illetve landboard céljából!
Vissza az elejére
kapos
cs jún 07 2012, 05:37
offline

Regisztrált tag #2
Regisztrált: szo dec 22 2007, 07:58
Üzenetek: 1033
Hi!

Tribord Zeruko a tipus, ha minden igaz - Decatlon?

Üdv, Kapos
Vissza az elejére
glbtech
sze szept 12 2012, 12:56
offline
Regisztrált tag #116
Regisztrált: h márc 09 2009, 01:10
Üzenetek: 20
Mármint úgy értem hogy a Decathlon kivel gyártathatja. Azóta is nyúzzuk, és továbbra is igen elégedett vagyok vele, bár ha lehet én inkább a közben vásárolt HQ APex 7.5-öt hajtom.
A mountain boardot eladtam, sajnos nem mertem vele hasítani, ha volt tempó akkor betojtam, így inkább vettem egy buggy-t. Eddig egyszer voltam kint vele, de ez elsőre is sokkal sokkal jobban bejött. Úgy hasítottam ahogy kell, és végre a nagy vágyam is beteljesült, hogy tudjak rendesen cirkálni. Na az Apex-el és a buggyval olyan élesen tudtam kreuzolni hogy ez még vitorláshajóval is igen jó lenne. Sőt, igazándiból a relatív gyenge szélben leginkább kreuzolni lehetett, félszélben még jó volt, de raumban vagy hátszélben már kevés volt a szél. A pöffök eleinte betojattak hogy felborulok, de jól felfújtam a kerekeket, és prímán elfaroltam a kínos helyzetekben. Volt hogy tök keresztbe húzott, és akkor sem borultam, ez megnyugtató mindenesetre. 1-2 kínos szitu volt, egyszer rámentem a zsinórokra, de szerencsére közvetlenül a bar utáni szakaszon ahol még a vastag kötelek vannak, meg egyszer majdnem kiszedett a cajg hátrafelé egy elszúrt fordulásnál. De azt hiszem ilyen még lesz. Na mindenesetre szuper móka.
Vissza az elejére
Oldal:   <<       

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System